Afbeeldingen website (12)

Testimonial Julie Van Raemdonck

“Na een, te korte, periode van 3 maand is mijn stage bij LGA HR Group tot zijn einde gekomen. Wat in het begin aanschouwd werd als onwennig, voelt nu als thuiskomen.  Al vanaf mijn eerste aankomst werd ik meteen met open armen ontvangen. Meteen werd ik onder de vleugels genomen van mijn stagementor Jasper en de andere consultants. Het marketing gebied was voor mij tot dan nog onbekend terrein, maar bij elke stap van het proces werd ik goed begeleid. Samen met mijn mentor verdiepte ik mij in de wereld van de marketing binnen LGA HR Group. Ik leerde al snel de kneepjes van het vak en werd bijgestuurd waar nodig. Het was al meteen duidelijk voor mij dat de professionaliteit en de leerrijke ervaring niet moest wijken voor een warme, familiale sfeer. 

LGA HR Group is enorm gepassioneerd door zijn vakgebied, zien hoe gedreven de consultants hier te werk gaan motiveert énorm. Het was dan ook aangenaam om binnen een stage “Marketing” meer te weten te komen over Selectie & Rekrutering. Het gaf mij een enorm groot vertrouwen dat ik al snel werd aanvaard als een echt team member en dat er mij ook belangrijke taken werden toevertrouwd. Ook wanneer ik de zaken niet altijd meteen juist benaderde, stuurde mijn collega’s me steeds terug bij.

Dankzij mijn stage bij LGA HR Group heb ik een realistisch beeld gekregen over hoe het echte werkleven eruit ziet. Hoewel dat ik denk dat je je niet overal meteen zo goed voelt. Ik ben LGA HR Group dan ook enorm dankbaar voor het bieden van deze opportuniteit en mij op zo’n korte tijd zoveel bij te leren. Ik zou het zó opnieuw doen!

Op zoek naar een leuke stage als Marketing Assistent?

Contacteer ons marketingteam of neem een kijkje naar onze marketing stage vacatures!

Geverifieerd door MonsterInsights